Sortează după:

Pret

Pret

  • 14,00 lei - 63,00 lei

Marca

Marca

Remediu

Remediu

Gramaj

Gramaj

Ingrediente

Ingrediente

Tincturi bio

Se întâmplă ca în anumite momente din viața noastră să ne confruntăm cu tot felul de probleme, precum stări permanente de oboseală, infecții virale, calculi renali. În astfel de etape, este indicat să apelăm la părerea unui medic și, totodată, să încercăm să ne echilibrăm stilul de viață. În acest sens, putem apela și la diferite tincturi naturale, recunoscute pentru proprietățile lor analgezice (calmează durerea), antibiotice, de întărire a sistemului imunitar, antireumatice, diuretice, expectorante și nu numai. 

Dacă ești în căutarea unei tincturi naturiste de înaltă calitate, ai ajuns în locul potrivit: gama noastră de tincturi bio cuprinde o mulțime de produse naturale, care acoperă o paletă largă de probleme cu care se poate confrunta fiecare dintre noi. De exemplu, dacă îți dorești un produs perfect pentru întărirea sistemului imunitar, te-ai putea orienta către tinctura de gălbenele. Este important să știi că gălbenelele nu sunt benefice doar pentru întărirea imunității, ci și pentru susținerea funcției normale a ficatului, dar și pentru diferite probleme digestive. 

O altă tinctură frecvent folosită este tinctura de propolis. Propolisul este cunoscut în zilele noastre pentru acțiunile sale terapeutice, el având acțiune antimicrobiană, antibiotică, antifungică, antiinflamatorie, analgezică, antioxidantă. 

Pentru a alege produsul care să răspundă întocmai nevoii organismului tău, îți sugerăm să te consulți de fiecare dată cu medicul în prealabil.

Produsele selectate:

Filtre active