Sortează după:

Pret

Pret

  • 33,00 lei - 95,00 lei

Marca

Marca

Remediu

Remediu

Suplimente alimentare bio

Datorită conținutului lor bogat în vitamine, minerale, diferite extracte de plante și alte substanțe benefice pentru organism, în anumite momente din viața noastră apelăm la suplimentele alimentare. Acestea ar trebui să vină în completarea unei diete echilibrate și, în general, a unui stil de viață sănătos și să fie administrate numai după o discuție în prealabil cu medicul - prin urmare, dacă iei în serios ideea de a apela la suplimentele naturiste, îți sugerăm să ceri părerea unui specialist, care îți va recomanda cele mai bune suplimente alimentare pentru nevoile organismului tău.

Gama noastră de capsule bio cuprinde suplimente naturale ce conțin ingrediente selectate cu atenție, precum cătina, fructe de coacăz, echinaceea, fructe de măceș și multe altele. Acestea sunt potrivite pentru persoanele care se confruntă cu dereglări ale somnului, cu hipertensiunea, cu probleme digestive și nu numai. Important este să alegi, împreună cu medicul tău, tipul de supliment alimentar adecvat problemei tale.

De exemplu, dacă ai o afecțiune la nivelul aparatului digestiv sau dacă te confrunți cu o infecție urinară, ai putea opta pentru un supliment alimentar bio alcătuit din ingrediente precum coada-șoricelului, flori de gălbenele, merișor etc. Dacă, pe de altă parte, insomniile îți tot dau mari bătăi de cap în ultima vreme, s-ar putea ca un supliment alimentar ce valorifică beneficiile unor ingrediente ca busuiocul și lavanda să te ajute să faci față mai ușor problemelor de somn și celor legate de stresul de peste zi.

Nu uita: alese cu grijă și la recomandarea medicului, suplimentele naturale, ce vin în completarea unui stil de viață echilibrat, te pot ajuta să gestionezi mai ușor problemele de sănătate cu care te confrunți. 

Produsele selectate:

Filtre active