Sortează după:

Pret

Pret

  • 13,00 lei - 81,00 lei

Marca

Marca

Remediu

Remediu

Gramaj

Gramaj

Siropuri naturale bio

Siropurile naturale sunt cunoscute și apreciate pentru numeroasele lor proprietăți terapeutice. Acestea sunt recomandate în cazul diferitelor probleme cu care fiecare dintre noi se poate confrunta la un moment dat: răceli sezoniere, dureri de cap, stresul de zi cu zi, oboseala - iată doar câteva dintre situațiile neplăcute și, din nefericire, frecvent întâlnite. 

Pentru a depăși mai ușor astfel de probleme, am adăugat în magazinul nostru online o serie de siropuri bio, preparate din plante renumite în întreaga lume pentru proprietățile lor terapeutice. Astfel, pe Melio găsești sirop de mentă, sirop de coacăze negre și lămâie, sirop de cătină… și nu numai!

Vrei să-ți întărești sistemul imunitar? Te confrunți cu astenia sau pur și simplu te simți răpus(ă) de stres și oboseală? Îți recomandăm să încerci siropul de zmeură, o alegere excelentă atunci când vine vorba de mineralizarea și vitaminizarea organismului. Nu ai nevoie decât de 3-4 lingurițe în fiecare zi. 

De asemenea, atunci când vorbim despre sindromul de oboseală cronică, și siropul de afine reprezintă o opțiune pe care merită să o iei în considerare. Mai mult decât atât, siropul de afine crește rezistența la efort fizic.

Senzația de greață devine tot mai supărătoare? Durerile articulare nu vor să-ți dea pace? Indiferent la care dintre aceste întrebări răspunsul este afirmativ, ai putea încerca siropul din muguri de brad, renumit deja pentru beneficiile sale. Acesta are proprietăți expectorante, antiseptice, sedative și remineralizante.

Indiferent de siropul natural pe care alegi să-l consumi, îți recomandăm să citești cu atenție descrierea fiecărui produs, pentru că există unele contraindicații pe care este musai să le cunoști. 

Produsele selectate:

Filtre active