Sortează după:

Pret

Pret

  • 9,00 lei - 93,00 lei

Marca

Marca

Gramaj

Gramaj

Tip de par

Tip de par

Sampon natural

Rutina de îngrijire a părului este esențială, întrucât aceasta influențează sănătatea și aspectul părului. Tocmai de aceea este important să alegi cu grijă produsele de îngrijire a părului. Cele alcătuite din ingrediente naturale sunt o opțiune pe care merită să o iei în considerare, ținând cont că ingredientele bio au multiple beneficii pentru sănătatea părului.

Dacă ești în căutarea unui șampon natural/șampon bio, fii convins(ă) că ai ajuns în locul potrivit: gama noastră de șampoane naturale cuprinde produse potrivite pentru diferite nevoi ale părului. Astfel, dacă ai părul normal-uscat, ai putea opta pentru un șampon cu keratină. Keratina formează un film protector și, în plus, este eficientă împotriva ruperii părului, având efecte imediate. Totodată, acest ingredient protejează firele de păr de influențele negative precum coafarea excesivă sau periatul intens. 

Ai părul gras și îți dorești un șampon organic cu efecte antimătreață care, în plus, să confere părului volum și strălucire? În acest caz, ai putea opta pentru un șampon solid special conceput pentru părul gras, care conține o serie de ingrediente benefice pentru acesta: rozmarin, propolis, mentă, castravete. Împreună, toate acestea hidratează, conferă strălucire și volum și, totodată, opresc căderea părului.

Nu uita: este foarte important să folosești produse de îngrijire adecvate tipului tău de păr.

Produsele selectate:

Filtre active