• -10%
    capsule-detoxi.jpg
    Capsule-bio-nera-plant-detoxi-complex-90-cps.jpg

Cum acţionează?

Suport pentru eliminarea substanţelor toxice din organism

Pentru ce se recomandă? Afecțiuni ale aparatului digestiv, ale ficatului și bilei Afecţiuni circulatorii (varice, hemoroizi) Obezitate Infecţii urinare Helmintiaze

Cum se utilizează produsul? Intern Adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de minimum 3-4 săptămâni. Copii peste 3 ani: 1 capsulă pe zi, precum e menționat mai sus. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Mod de prezentare: 100 de capsule, în flacoane din sticlă violet, de 150 ml, cu sigiliu

Ce ingrediente conține? pulbere din 11 plante: părți aeriene și rădăcină de Păpădie (Taraxacum officinale) - 25 mg; părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium), flori de Gălbenele (Calendula officinalis), frunze de Leurdă (Allium ursinum), părți aeriene de Merișor (Vaccinium vitis-idaea), frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa), părți aeriene de Sânziene (Galium verum), flori de Soc (Sambucus nigra), părți aeriene de Țintaură (Centaurium erythraea), părți aeriene de Urzică (Urtica dioica) - în părți egale (câte 19 mg/plantă); capsulă din gelatină - 100 mg.

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)