Mate IQ ofera o infuzie care sa echilibreze zilele aglomerate in care esti foarte solicitat. Datorita continutului de plante energizante, acest ceai nu trebuie consumat de catre copii si de catre femeile insarcinate.

Ceaiul Mate este bautura traditionala in America de Sud, fiind un bun stimulent al sistemului nervos central, datorita nivelului mai ridicat de teina. Mate contine si multe alte elemente nutritive, inclusiv antioxidanti, aminoacizi, polifenoli, vitamine si minerale. Printre beneficiile ceaiului mate se numara: nivelul ridicat de antioxidanti, imbunatatirea capacitatii de concentare, favorizarea digestiei, imbunatatirea rezistentei fizice in cazul efortului prelungit, precum si aportul in controlul greutatii.

Ingrediente: Mate (min 81%), ginkgo, coaja de portocala, arome, guarana, flori de portocal, guava ( piure guava, piure de mere concentrat, suc de mere concentrat), flori de nalba.

Recomandari de servire: Metoda traditionala de preparare a ceaiului Mate include doua accesorii speciale: bol si bombilla, insa il poti prepara si la fel ca pe o infuzie obisnuita de ceai, fara aceste ustensile.

Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare.

Mod de preparare: Se pun frunzele de ceai in recipient si se agita putin pentru a se desprinde din ele particule mai mici. Apoi, se infuzeaza timp de 3 minute cu apa la temperatura de 80º. Procesul de infuzare se poate repeta de circa 10-15 ori.

Se poate servi cu: deserturi usoare.

Globtrade

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)