PRODUS DERMATOCOSMETIC

100% natural şi de origine naturală! Procesat la rece – fără parabeni. Fără coloranţi, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animală. Testat dermatologic.

Hipoalergenic – Formulă biodegradabilă

Pentru bebe, copii, dar şi pentru părinţi.

Ingrediente:

Extractul de ovăz este bogat în avenanthramide naturale ce reduc vizibil roșeața pielii, are efect antiprurit, antioxidant.

Uleiul de migdale pătrunde rapid în piele, are proprietăți nutritive și contribuie la formarea unui film protector cutanat ce împiedică deshidratarea.

Bisabololul natural reduce roșeața și discomfortul, este compatibil cu pielea sensibilă a bebelușului.Extractul concentrat din galbenele, pătlagină și mușețel calmează pielea bebelușului.

Indicaţii:

O caracteristică a pielii noului născut este faptul că îi lipsește aproape complet filmul hidrolipidic care împiedică uscăciunea externă a tegumentelor și o apără de agenții mediului înconjurător. Loțiunea de corp Bebe Drag împiedică deshidratarea pielii. Textura sa ușoară și plăcută se absoarbe repede în piele și oferă o senzație de hidratare lăsând un film protector. Pentru toate tipurile de piele sensibilă, iritată, roșeață a pielii, prurit, arsuri. Ideal a se aplica imediat după baie. Indicată pentru față și corp. Nu pătează.

Mod de utilizare

Se aplică de 2 până la 3 ori pe zi pe față și corp pe pielea curățată în prealabil cu un produs de igienă Bebe Drag și uscată cu grijă. Poate fi utilizată pentru nou născuți, cu excepția prematurilor.Se recomandă a se păstra la loc uscat și răcoros (5 – 250C); a se evita expunerea directă a produsului la razele solare.Testat dermatologic. A se folosi de preferință înainte de data inscripționată pe produs și maxim 6 luni de la deschidere.

Vivanatura

Fisa tehnica

Gramaj
250 ml
Ingrediente
Ovaz

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)