Creme de maini

Se spune că din geanta unei doamne sau domnișoare nu ar trebui să lipsească o serie de obiecte esențiale. Noi credem că o cremă de mâini bio este un produs indispensabil în geanta fiecăreia dintre noi. De altfel, crema de mâini ar trebui să se numere printre produsele cele mai importante din rutina zilnică de îngrijire, mai ales în sezonul rece, când pielea noastră este mai predispusă să se usuce. 

De ce să alegi o cremă de mâini naturală? Datorită ingredientelor alese cu grijă, care au numeroase beneficii pentru sănătatea pielii mâinilor. De exemplu, o cremă de mâini cu uree și ulei de macadamia contribuie la buna funcționare a barierei hiprolipidice a pielii. În plus, uleiul de macadamia are efect restructurant și ușor cicatrizant. Totodată, acesta reduce mâncărimile, roșeața și iritațiile, contribuind și la regenerarea țesuturilor. Ureea, la rândul ei, îmbunătățește aspectul și textura pielii, conferindu-i suplețe. De asemenea, aceasta reduce senzația de mâncărime, atât de supărătoare în unele zile. Mai mult decât atât, ureea exfoliază pielea în mod blând și elimină scuamele.

Așadar, dacă ești în căutarea unei creme de mâini naturale, ai ajuns în locul potrivit: gama noastră de creme de mâini cuprinde produse perfecte destinate utilizării zilnice, alcătuite din ingrediente bio, prietenoase cu pielea ta. Produsele selectate:

Filtre active