Uleiul de corp Jovis are la baza doua dintre cele mai renumite si eficiente uleiuri pentru ingrijire, uleiul de migdale dulci de uleiul de samburi de caise, care iti vor lasa pielea matasoasa, fina si parfumata, restabilind nivelul de hidratare pana si pentru cea mai uscata pielea. Uleiurile esentiale naturale din compozitie ii confera si veleitati aromaterapeutice astfel incat un masaj cu uleiurile Jovis poate calma si relaxa, energiza si stimula concentrarea sau induce o buna dispozitie. Uleiul de corp se intinde si se absoarbe repede, lasand in urma un discret luciu satinat si o piele de matase. O cantitate mica acopera o suprafata mare de piele, fiind astfel si foarte spornic.

Combinatia de ienupar, fenicul si lamaie are o aroma usor picanta cu efect detoxifiant si purificator, uleiul fiind potrivit si pentru masaj anticelulitic. *Produsul nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza si bebelusilor.

Ingrediente: ulei de migdale dulci, ulei de samburi de caise, uleiuri esentiale de ienupar, fenicul si lamaie, vitamina E.

Tip de piele: toate tipurile de piele

Volum: 100 ml

Jovis

Fisa tehnica

Gramaj
100 ml
Ingrediente
Ienupar
Textura
Ulei

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)