Restructurantă, antiaging, antirid, Iluminatoare, hidratantă Fără parfumuri și coloranți artificiali. Recomandată în special pentru pielea sensibilă din jurul ochilor. Produs notificat U.E. 15 ml Am ales ingrediente nobile pentru  Crema Iluminatoare Contur ochi - Acmela & Resveratrol și le-am combinat cu grijă pentru a obține o cremă prețioasă antirid, recomandată în special pentru zona sensibilă din jurul ochilor. Uleiul de crin alb uniformizează pielea, estompează semnele de îmbătrânire.

Gelul de aloe vera are efect reparator și hidratant remarcabil. Extractul de acmella este un ingredient extrem de prețios, utilizat împotriva pierderii fermității pielii și apariției ridurilor profunde. Reorganizează structura dermei și netezește suprafața pielii. Ideal pentru tratamente anti-aging, aplicații de remodelare. Extractul are o acțiune bine definită anti-îmbătrânire, mecanismul de bază fiind  tensionarea din interior.Extractul de vita roșie (resveratrol) îmbunătățește tonusul și elasticitatea pielii.

Este un antioxidant potent cu acțiune anti-aging recunoscută. Dintre toate apele florale am ales apa de albăstrele pentru că îmbunătățește circulația periferică,reduce pungile de sub ochi. Este ideală pentru îngrijirea ochilor obosiți după o zi de lucru sau utilizarea prelungită a calculatorului, reduce umflătura pleoapelor, liniștește ochii iritați și afectați de praf, poluare. Alături de acestea am adăugat vitamina E, o vitamină esențială pentru sănătatea pielii.

Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerator.

Ingrediente: Apăapă florală de albastrele, ulei de crin alb, extract de acmella, extract de viță roșie, gel de aloe veraemulsifiant, conservant aprobat și certificat pentru cosmeticele bio/organice, vitamina E.

Artissana

Fisa tehnica

Gramaj
15 ml
Ingrediente
Crin
Textura
Crema
Tip de ten
Toate tipurile de ten

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (2)
Nota