Hidratantă. Antioxidantă. Anti-aging. Fără parfumuri și coloranți artificiali. Recomandată în special pentru ten matur, deshidratat, uscat, cu riduri. Produs notificat U.E. 30 ml Crema de față +30 cu hialuron și coenzima Q10 este o cremă de zi, ușoară, extrem de prețioasă, cu o afinitate excelentă față de piele.

Acidul hialuronic și coenzima Q10 combat efectele nefaste ale stresului oxidativ, reducând profunzimea ridurilor. Uleiul de argan are proprietăți remarcabile anti-age și nutritive, conferă pielii un aspect mai tânâr. Apa florală de trandafiri aduce o  finețe aparte pielii. Alături de acestea am adăugat vitamina E, o vitamina esențială pentru sănătatea pielii.

Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerator. Am obținut o cremă nobilă care aduce beneficii deosebite pielii mature, uscate, deshidratate. Se absoarbe ușor, conferă finețe, netezește tenul și îl protejează întreaga zi.

Ingrediente: apă, apă florală de trandafiri, ulei de argan, emulsifiant obținut din ulei de măsline, coenzima Q10, acid hialuronic, conservant aprobat și certificat pentru cosmeticele bio/organice, vitamina E.

Artissana

Fisa tehnica

Gramaj
30 ml
Ingrediente
Acid hialuronic
Textura
Crema
Tip de ten
Uscat

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (1)
Nota