O noua generație de excipienți - textura loțiunii este optimizata in funcție de nevoile pielii; comportament reologic ce permite hidratarea in profunzime a pieliio absorbție crescuta a principiilor active la nivelul tegumentului

Hidratare imediata si de lunga durata, formând un film protector la suprafața pielii. Excipienții utilizați in formularea loțiunii prezinta activitate intrinseca de hidratare a pielii ce durează pana la 24h (efect de creștere a hidratării pielii cu 9% după numai 6h de la aplicare), fapt dovedit prin studii de eficacitate in vivo. 

Parfum delicat, cu note de flori albe, migdalate si fin fructate. 

Se aplica la nevoie pe suprafața corpului, masând ușor pana la absorbția complete in piele.

Recomandata pentru rutina zilnica de îngrijire a pielii corpului, lăsând pielea catifelata si cu un parfum plăcut. Poate fi folosita pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibila.

  • Produs Testat Dermatologic.

  • Fără parabeni.

  • Fără coloranți.

  • Fără uleiuri minerale.

 

Formulă are la baza proprietățile terapeutice benefice ale Apei Termale din Băile Felix , fiind îmbogățită cu Provitamină B5, Alantoină și Vitamina E, principia active ce hidratează, regenerează și hrănesc pielea în profunzime, menținându-i sănătatea și elasticitatea.

Hidratează, regenerează și hrănesc pielea în profunzime.

 

Fisa tehnica

Gramaj
250 ml
Textura
Lotiune

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)