Cu o capacitate de absorbție rapidă în piele, crema cu rostopască este concepută pentru îngrijirea pielii corpului. Eficientă ca remediu pentru tegumentele uscate sau zonele crăpate și îngroșate al pielii, crema acționează în profunzime pentru refacerea aspectului acesteia.

Amestecul de extracte vegetale naturale din compoziţia produsului au o eficacitate ridicată asupra pielii deshidratate, lipsite de vitalitate, având capacitatea de a înmuia ţesuturile înăsprite și a calma iritaţia locală.

Compoziție: Extract uleios de rostopască (Chelidonium Majus extract) Ulei de măsline extravirgin (Olea Europaea Fruit Oil) Ceară de albine (Cera Alba) Lanolină (Lanolin) Ulei esențial de lavandă (Lavandula Angustifolia flower Oil) Vitamina E (Tocopheryl Acetate) Linalool (Linalool)

Produs natural, fără adaosuri de conservanți de sinteză sau parfumuri, având ca destinație îngrijirea pielii corpului. Ingredientele naturale conferă cremei un miros specific, plăcut, care nu interferează cu parfumul purtat de persoana care utilizează crema. Greutate 40g

Fisa tehnica

Gramaj
40 grame
Ingrediente
Rostopasca
Textura
Unguent

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)