Ideală în îngrijirea tenurilor normale, crema cu mentă este renumită pentru calitățile sale calmante și răcoritoare. Datorită extractului uleios de mentă, crema are acțiune revigorantă, tonică și de împrospătare a pielii corpului. Uleiul esențial de eucalipt accentuează efectul calmant și de înviorare asupra pielii.

Formula de substanțe naturale contribuie la eficiența cremei care, aplicată în zona nazală și a frunții, oferă o senzaţie plăcută de prospeţime. Crema este utilă în decongestionarea căilor respiratorii, tonifierea țesuturilor și închiderea porilor.

Compoziție: Extract uleios de mentă (Mentha Piperita extract) Ulei de măsline extravirgin (Olea Europaea Fruit Oil) Ceară de albine (Cera Alba) Lanolină (Lanolin) Mentol (Menthol) Ulei esențial de eucalypt (Eucalyptus Globulus Leaf Oil) Vitamina E (Tocopheryl Acetate) Limonene (Limonene)

Produs natural, fără adaosuri de conservanți de sinteză sau parfumuri, având ca destinație îngrijirea pielii corpului. Ingredientele naturale conferă cremei un miros specific, plăcut, care nu interferează cu parfumul purtat de persoana care utilizează crema. Greutate 40g

Fisa tehnica

Gramaj
40 grame
Ingrediente
Menta

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)