Ideală pentru îngrijirea pielii uscate și lipsite de vitalitate, crema oferă o hidratare profundă dând pielii un aspect suplu și catifelat. Concepută pentru hidratarea eficientă și îngrijirea pielii uscate și crăpate, combinația de extracte vegetale din produs asigură refacerea în totalitate a epidermei, redându-i acesteia aspectul sănătos.

Ingredientele naturale realizează o barieră protectoare la nivelul pielii, prin care este asigurată hidratarea din exterior şi împiedicarea evaporării rapide din interior.

Compoziție: Extract uleios de gălbenele (Calendula Officinalis Flower extract) Ulei de măsline extravirgin (Olea Europaea Fruit Oil) Ceară de albine (Cera Alba) Lanolină (Lanolin) Ulei esențial de lavandă (Lavandula Angustifolia flower Oil) Vitamina E (Tocopheryl Acetate) Linalool (Linalool)

Produs natural, fără adaosuri de conservanți de sinteză sau parfumuri, având ca destinație îngrijirea pielii corpului. Ingredientele naturale conferă cremei un miros specific, plăcut, care nu interferează cu parfumul purtat de persoana care utilizează crema. Greutate 40g

Fisa tehnica

Gramaj
40 grame
Ingrediente
Galbenele

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)