Crema este destinată îngrijirii pielii, în scopul tonifierii și revigorării epidermei, fiind recomandată atât pentru pentru pielea uscată, iritată cât și pentru pielea sensibilă, obosită a corpului. Excelentă pentru un masaj reconfortant. Emolientă, facilitează calmarea și relaxarea pielii.

Conferă elasticitate cutanată, protejează musculatura și articulațiile. Ingredientele naturale realizează o barieră protectoare la nivelul pielii, prin care este asigurată hidratarea din exterior şi împiedicarea evaporării rapide din interior.

Compoziție: Extract uleios de arnică (Arnica Montana Flower extract) Extract uleios de untul pământului (Tamus Communis extract) Extract uleios de tătăneasă (Symphyti Radix extract) Extract uleios de gălbenele (Calendula Officinalis Flower extract) Rășină de conifere (Abieti Resina) Ulei de măsline extravirgin (Olea Europaea Fruit Oil) Ceară de albine (Cera Alba) Lanolină (Lanolin) Ulei esențial de lavandă (Lavandula Angustifolia flower Oil) Vitamina E (Tocopheryl Acetate) Linalool (Linalool)

Produs natural, fără adaosuri de conservanți de sinteză sau parfumuri, având ca destinație îngrijirea pielii corpului. Ingredientele naturale conferă cremei un miros specific, plăcut, care nu interferează cu parfumul purtat de persoana care utilizează crema. Greutate 40g

Fisa tehnica

Gramaj
40 grame
Ingrediente
Untul pamantului

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)