Această cremă a fost special creată pentru tonifierea tenului, îngrijirea pielii corpului şi pentru pielea delicată a bebeluşilor. Indicată pentru îngrijirea tenului uscat, sensibil şi iritat, crema se absoarbe rapid în piele, menţinând o hidratare intensă şi durabilă. Ingredientele naturale realizează o barieră protectoare la nivelul pielii, prin care este asigurată hidratarea din exterior şi împiedicarea evaporării rapide din interior.

Compoziție: Extract uleios de sunătoare (Hypericum Perforatum extract) Ulei de măsline extravirgin (Olea Europaea Fruit Oil) Ceară de albine (Cera Alba) Lanolină (Lanolin) Ulei esențial de lavandă (Lavandula Angustifolia flower Oil) Vitamina E (Tocopheryl Acetate) Linalool (Linalool)

Produs natural, fără adaosuri de conservanți de sinteză sau parfumuri, având ca destinație îngrijirea pielii corpului. Efecte: arsuri solare, cicatrizant, hidratare, iritaţii scutec, emolient, piele iritată, răni, piele sensibilă, piele uscată.

Mod de utilizare: după curăţarea în prealabil a pielii, se foloseşte o cantitate foarte mica, pe pielea umedă. Masati uşor ridurile fruntii, pliurile nasogeniene si ridurile periorbitale. Ingredientele naturale conferă cremei un miros specific, plăcut, care nu interferează cu parfumul purtat de persoana care utilizează crema. Greutate 40g

Fisa tehnica

Gramaj
40 grame
Ingrediente
Sunatoare

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)