Crema naturala

Fie că vorbim despre rutina de îngrijire a corpului, despre rutina de îngrijire a feței sau despre rutina de îngrijire a mâinilor, este important să înveți să alegi produse destinate nevoilor pielii tale. 

Cremele naturale nu ar trebui să lipsească din rutina ta de zi cu zi. În acest sens, asigură-te că optezi pentru creme bio potrivite pentru zona pe care le aplici: creme pentru zona ochilor, creme pentru față, creme pentru mâini și așa mai departe.

Gama noastră de creme naturale cuprinde produse care acoperă o paletă largă de nevoi. Astfel, dacă ești în căutarea unei creme organice perfecte pentru tenul matur, deshidratat, uscat sau cu riduri, te-ai putea orienta către una dintre cremele naturiste concepute în acest sens: o cremă de față cu hialuron și coenzima Q10 s-ar putea să fie fix ce ai nevoie.

Pe de altă parte, dacă îți dorești un produs conceput pentru tenul acneic, iritat, optează pentru o cremă de față purifiantă cu chimen negru, aloe și rozmarin. Aceste ingrediente, combinate, au efecte calmante și reparatorii și, totodată, echilibrează secreția de sebum. 

Răsfoiește catalogul nostru online, citește cu atenție descrierea produselor care îți atrag atenția, astfel încât să le alegi pe acelea care răspund perfect nevoilor pielii tale. Doar așa vei reuși s-o menții sănătoasă și cu un aspect plăcut.

Filtre active