Exfoliere blândă. Regenerare celulară. Eliminarea țesuturilor devitalizate.

Se recomandă folosirea o dată pe săptămână, în locul săpunului sau gelului de duș.
Se poate folosi și ca pregătire pe zonele care urmează a fi epilate deoarece prin îndepărtarea celulelor devitalizate, se ajunge mai ușor la firele de păr de sub piele.

Fără parfum artificial.

Fără coloranți artificiali.

 

Produs notificat U.E.

120 ml

Pentru o piele curată, moale și catifelată.

Epiderma produce celule care se reînnoiesc constant și se debarasează de celulele “moarte”. Odată cu vârsta procesul încetinește și pielea iși pierde strălucirea. Exfoliantele au ca rol debarasarea de aceste celule care obstrucționează porii și accentueaza ridurile.

Turmericul conține substanţe antioxidante, neutralizează radicalii liberi, are efect antibacterian și de uniformizare a nuanţei pielii. Sarea și macul realizează un peeling eficient prin înlăturarea celulelor devitalizate. Uleiul de avocado redă elasticitate pielii, este regenerator, restructurant. Uleiul esențial de litsea cubeba cu parfumul său dulce-acrișor, picant, are acțiune antidepresivă și înălțătoare. Este tonic, antiinflamator și antiinfecțios.

Ingrediente: sare, ulei de avocado, turmeric, mac, tensida blândă, ulei esențial de litsea cubeba.

Ingrediente INCI: clorura sodiu, persea gratisima oil, curcuma longa root extract, papaver roeas seed, sodium cocoamphoacetate, glyceril, lauryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, sodium lauril glucose carboxylate, benzil alcohol, salicilic acid, sorbic acid, litsea cubeba fruit oil.

Produsele care conțin uleiuri esențiale nu sunt indicate femeilor însărcinate, celor care alăptează și copiilor mici.

Recomandat a se pastra intr-un loc ferit de lumina.

Artissana

Fisa tehnica

Gramaj
120 ml
Ingrediente
Turmeric

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)