• -10,00 lei
    sapun-lichid-extract-sunatoare-isop-500ml-nera-plant-melio.jpg

Produs fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale şi uleiuri vegetale cu conținut ridicat de glicerină. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează? Reduce formarea ridurilor Curăță şi protejează pielea Grăbește cicatrizarea rănilor uşoare

Pentru ce se recomandă? Piele sensibilă, predispusă la ridare Puncte negre, acnee Răni uşoare și iritații ale epidermei

Cum se utilizează produsul? Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă. Indicat și pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Sunătoarea poate avea efect fotosensibilizant mai ales la persoanele cu o pigmentare mai slabă a pielii. A se agita înainte de utilizare. În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Mod de prezentare: recipient din plastic pentru săpunuri lichide, a 500 ml

Ce ingrediente conține? (RO) apă, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, hidroxid de potasiu, extract de sunătoare, extract de isop, ulei volatil de scorțișoară. (INCI) Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos nucifera Oil, Potassium Hydroxide, Hypericum Perforatum Herb Extract, Hyssopus Officinalis Herba Extract, Cinnamomum Cassia Oil.

Nera Plant

Fisa tehnica

Gramaj
500 ml
Ingrediente
Sunatoare

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)