Produs fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale şi uleiuri vegetale cu conținut ridicat de glicerină. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale. Cum acţionează? Relaxează și catifelează pielea Grăbește regenerarea celulară Protejează pielea expusă la factori externi (vânt, soare, praf)

Pentru ce se recomandă? Îngrijirea şi hidratarea pielii Piele sensibilă, iritată Piele uscată, predispusă la ridare si infecţii cutanate Utilizare Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă. Contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. A se agita înainte de utilizare. În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Mod de prezentare Pet cu pompiță.

Informații suplimentare: Apă (Aqua), clorură de sodiu (Sodium Chloride), ulei de floarea-soarelui (Helianthus Annuus Seed Oil), ulei extravirgin de măsline (Olea Europaea Fruit Oil), grăsime nehidrogenată de cocos (Cocos nucifera Oil), hidroxid de potasiu (Potassium Hydroxide), extract de Lavandă (Lavandula Angustifolia Herb Extract), ulei esențial de Lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), linalool*, limonene*. *componente ale uleiului esențial

Nera Plant

Fisa tehnica

Gramaj
500 ml
Ingrediente
Lavanda

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)