Produs natural obţinut prin macerarea plantelor în Oţet Nera Plant de mere şi miere. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează? Curăţă tenul şi-i redă elasticitatea. Înlătură celulele moarte. Menţine pH-ul natural al pielii. Ajută la tratarea acneei. Absoarbe excesul de sebum. Închide porii. Împiedică îmbătrânirea prematură a tenului. Reîmprospătează, hidratează, catifelează.

Pentru ce se recomandă? Toate tipurile de ten Restabilirea pH-ului natural al pielii Acnee Excesul de sebum Îmbătrânirea prematură a tenului Micozele piciorului

Cum se utilizează produsul? După spălare, se curăță fața cu un tampon îmbibat într-o soluție obținută din Loțiune pentru ten și apă (1:2). Se lasă să acționeze timp de 15 minute, apoi se clăteşte faţa cu apă călduţă. Se poate folosi de 2-3 ori pe zi. Contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersesibilitate la oricare dintre componentele produsului. A se evita zona delicată a ochilor. În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului (acestea se pot strecura).

Mod de prezentare: recipient de sticla violet cu pompita, a 200 ml

Ce ingrediente conține? (RO) Oțet Nera Plant de mere și miere, extract de gălbenele, extract de sânziene, extract de trandafir, extract de tei, extract de mușețel, extract de nalbă-mare. (INCI) Apple Vinegar, Calendula Officinalis Extract, Galium Verum Extract, Rosa Centifolia Extract, Tilia Europaea Extract, Matricaria Chamomilla Extract, Althaea Officinalis Extract.

Nera Plant

Fisa tehnica

Gramaj
200 ml
Ingrediente
Mere
Tip de ten
Normal

Iți mai recomandam și următoarele:

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)