Esențial pentru om este să traiasca în armonie cu natura. Ea își arată comorile cu adevarat atunci când ne aplecăm asupra ei cu iubire. Înaintașii noștri, au știut întotdeauna să culeagă roadele ofertante ale mediului înconjurător. Calitatea produselor pe care vi le propunem este una testată în timp, obținută în urma unor rețete vechi românești și păstrate cu sfințenie de colaboratorii noștri.În spatele pregătirii fiecărui produs munca este împletită cu arta. Plantele sunt bine îngrijite, cultivate în perioade prielnice și depozitate cu mare atenție. Natura cere timp. Astfel, fiecare etapă în procesul de preparare este un exercițiu de răbdare.

Dorim sa fim cat mai utili persoanelor care ne urmăresc și să devenim parteneri de nădejde pentru aceștia.

Portofoliul nostru de produse este unul 100% românesc și natural, pentru a încuraja un mod de viață sănatos dar și respectul pentru producția românească. Pentru că în online informația ajunge rapid si sigur, www.melio.ro desfășoară o activitate, în primul rand, de informare corectă a omului care dorește să traiască sănătos și autentic, iar în al doilea rând, o poziționare cât mai sinceră asupra calității produselor.MELIO – melius – în limba latina, înseamnă ameliorare, iar noi înțelegem prin el îndreptarea, îmbunătățirea, calității vieții, ceea ce ne dorim prin promovarea acestor produse. Cu toții avem nevoie de energie, ea crescând oxigenarea corectă a organismului nostru.

Pentru a-ți atinge visurile, este nevoie de dăruire. Cu toții iubim frumosul. Iar cei dragi nouă ne sunt cei mai frumoși. Pentru tine și pentru cei dragi ție, alege natura prin melio.ro