Oare există plante care fac minuni?

Oare există plante care fac minuni?

La drept vorbind natura ne surprinde mereu. Dar există plante care se remarcă prin efectele deosebite pe care le au asupra noastră. Nu exagerez când spun că beneficiile lor pot schimba viata multor oameni. Este nevoie doar de un fin cunoscător al comorilor ascunse în plante pentru ca să avem un rezultat perfect.

Te uiți în oglindă și îți place ce vezi

Te uiți în oglindă și îți place ce vezi

Oare ce inseamnă frumosul? Fiecare dintre noi înțelegem diferit acest aspect. Depinde de propriile dorințe, educație, idealuri. El însă a fost din totdeauna, chiar și atunci când viața era extrem de simplă, îl putem trăi astăzi, și va exista și mâine. Pentru tine și viața ta, ce înseamnă frumosul?

Viziera te poate salva

Viziera te poate salva

Perioada prin care trecem și riscurile pandemiei la care suntem supuși, ridică întrebări în mintea fiecăruia. Accesul la prea multe informații ne bulversează complet. Frica cuprinde pe majoritatea oamenilor, dar în același timp suntem puși în fața unor reguli pe care nu ni le puteam imagina în urmă cu câteva luni.

Sucuri carbogazoase sau siropuri naturale?

Sucuri carbogazoase sau siropuri naturale?

Piața sucurilor carbogazoase este una în continuă dezvoltare. Lupta militanților pentru o viață sănătoasă pare pierdută în fața marilor producători de băuturi răcoritoare. Un studiu arată că un român consumă zilnic, în medie, 2 litri de sucuri.