Oare există plante care fac minuni?

Oare există plante care fac minuni?

La drept vorbind natura ne surprinde mereu. Dar există plante care se remarcă prin efectele deosebite pe care le au asupra noastră.  Nu exagerez când spun că beneficiile lor pot schimba viata multor oameni. Este nevoie doar de un  fin cunoscător al comorilor ascunse în plante pentru ca să avem un rezultat perfect.

Perfect dorim să fie și tenul nostru. Cât mai natural. Tratează-l măcar pe el cu naturalețe. Imaginează-ți fața fină și pufoasă ca pielea unui bebeluș. Este socotită cea mai ingrijită parte a corpului.

Crinul alb, este considerat ca fiind craiul frumuseții. Noblețea și postura sa nu este doar una exterioară, el se remarcă și prin componentele biochimice care îl clasează în topul celor mai bune plante pentru îngrijirea pielii.

Crinul, prin proprietățile lui de bază, ulei esențial, linalol, hidroxi-metoxitoluen, amidon, terpinoel, este utilizat cu ușurință și rezultate remarcabile în industria cosmetică.

În manuscrisele medicinale ale grecilor și egiptenilor antici, crinul era una din plantele cele mai des folosite pentru diferite afecțiuni externe.

Putem folosi în întregime această plantă. Bulbul este partea care se folosește cu precădere în industria cosmetică.  Din flori și frunze se obțin tincturi care sunt folosite pentru tratarea arsurilor, mâncărimilor, rănilor.

Din crin se mai obține și un ulei parfumat care ajută la hidratarea și catifelarea pielii dar și un ambient plăcut  și relaxant în încăperi.

Cel mai eficient este în tratarea tenului, redând suplețea naturală a lui. De asemenea, reduce ridurile fine din jurul ochilor și aspectul cearcănelor. Deschide tenul și luminează fața.

Da, crinul este o floare care face minuni. Marele Arhitect al naturii a fost darnic cu această plantă. Atunci când e bine pregatită, după rețete vechi, înfrumusețează, tratează și ameliorează pielea corpului tău.