Te uiți în oglindă și îți place ce vezi

Te uiți în oglindă și îți place ce vezi

Oare ce inseamnă frumosul? Fiecare dintre noi înțelegem diferit acest aspect. Depinde de propriile dorințe, educație, idealuri. El însă a fost din totdeauna, chiar și atunci când viața era extrem de simplă, îl putem trăi astăzi, și va exista și mâine. Pentru tine și viața ta, ce înseamnă frumosul?

Dacă ar fi să ne raportăm la persoana noastră, frumosul îl reprezintă și tinerețea. Cum reușim să ne menținem tineri? Într-o discuție cu cineva privirea este ațintită mai mereu asupra feței și mâinilor interlocutorului. Cu cât sunt mai îngrijite cu atât persoana respectivă primește mai mult atenție din partea noastră .

Îngrijirea ridurilor este esențială în lupta cu îmbătrînirea. Când vrei să cumperi o cremă antirid, sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont: siguranța produsului, calitatea, estetica și ingredientele.

Toate acestea sunt extrem de importante în alegerea unei creme antirid. Dar primul pas este unul esențial și anume: ingredientele. Natura ni le oferă pe cele mai sigure. Sunătoarea, crinul și mușețelul sunt printre cele mai eficiente plante în lupta cu ridurile. De exemplu, mușețelul conține ulei eteric de culoare albastră, bogat în bisabolen, acizi organici dar este și bogat în vitamine (B,C), săruri minerale cu K,P,Si,Fe,Mg,Ca,Cu.

Cu o piele netedă trăiești întotdeauna sentimentul acela când te aranjezi într-o zi de primăvară frumoasă, te uiți în oglindă și îți place ceea ce vezi. Toată lumea este a ta. Ești plin de încredere.

Căutați să vă bucurați tenul cu creme naturale care să conțină crin, sunătoare sau mușețel.