Viziera te poate salva

Viziera te poate salva

Perioada prin care trecem și riscurile pandemiei la care suntem supuși, ridică întrebări în mintea fiecăruia. Accesul la prea multe informații ne bulversează complet. Frica cuprinde pe majoritatea oamenilor, dar în același timp suntem puși în fața unor reguli pe care nu ni le puteam imagina în urmă cu câteva luni.

Au fost mediatizate în ultimele săptămâni persoane, chiar majoritare, cărora le este frică să se îmbolnăvească, dar în același timp le este rușine să se protejeze.

A te proteja în această perioadă este esențial. Nu doar pentru tine, ci mai ales pentru cei dragi. Când ai ieșit din casă, gândește-te la cei la care te întorci: copii, frați, părinți, soț sau soție.

Virusul poate intra doar pe gură, nas sau ochi. Știm sigur că el trăiește mult timp pe anumite suprafețe. Este posibil ca pe una din aceste suprafețe să pui mâna iar mai apoi să o duci la față. Cu o vizieră în jurul feței este mai greu să-ți atingi nasul, gura sau ochii pentru că întâmpini un obstacol real.

La fel de important este consumarea ceaiurilor calde.  Acest tip de virus este unul uscat și un termos cu ceai poate să fie de ajutor.

Nu este nicio rușine să te protejezi dar mai ales nu este nicio rușine să-i protejezi pe cei din jurul tău!

All comments

Leave a Reply