Cea mai bună cremă antirid

Cea mai bună cremă antirid

Ridurile apar pe baza procesului natural de îmbătrânire. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea noastră necesită un plus de atenție și o îngrijire specifică. Folosirea unei creme antirid este esențială mai ales după vârsta de 40 de ani, de aceea este important să știi cum să alegi cele mai bune produse pentru tine. 

Iată câteva sfaturi de care să ții cont pentru a alege o cremă antirid adecvată vârstei și nevoilor tenului tău. 
Cele mai bune creme antirid

Ca de fiecare dată când cauți un produs cosmetic, atunci când te întrebi care este cea mai bună cremă antirid trebuie să știi că ai la dispoziție o alternativă mult mai sigură decât produsele clasice: cosmeticele naturale. Spre deosebre de produsele convenționale care conți conservanți și o mulțime de alte substanțe obținute sintetic, în laborator, produsele cosmetice naturale au, de regulă, mai puține ingrediente, însă proveniența acestora este naturală. Drept urmare, cremele antirid din această categorie nu au efecte nocive asupra pielii tale, deci le poți folosi cu încredere. 

Acesta nu este, însă, singurul motiv pentru care ar trebui să incluzi în rutina ta de beauty creme antirid; cosmeticele bio nu conțin substanțe iritante și au o acțiune delicată, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate fără probleme chiar și de către persoanele cu un ten sensibil.

Ce ingrediente sunt benefice pentru prevenirea și estomparea ridurilor? 

Extractul uleios de mușețel, cel de sunătoare sau de crin s-au dovedit a fi foarte eficiente pentru combaterea ridurilor, grație acțiunii lor care constă în atenuarea semnelor vizibile ale îmbătrânirii. Aceste ingrediente se regăsesc în compoziția cremelor antirid din portofoliul nostru, așadar te invităm să descoperi produsele din magazinul nostru online

Pe de altă parte, de evitat sunt cosmeticele care conțin o concentrație mare de parabeni și conservanți. Pentru a elimina riscul unor iritații, poți alege o cremă cu parfum doar dacă vorbim despre un ingredient natural. 

Cum alegi o cremă antirid de zi?

O cremă antirid de zi are o formulă ușoară și conține ingrediente care au rolul de a acționa la nivel celular pentru a revitaliza structura și aspectul pielii. Optează pentru produse îmbunătățile cu antioxidanți (cum ar fi vitamina C sau vitamina E), dar și cu factor de protecție pentru a-ți proteja tenul împotriva razelor UV care cauzează apariția prematură a semnelor de îmbătrânire - inclusiv pigmentarea pielii. 

Cum alegi cea mai bună cremă antirid de noapte?

De regulă, cremele antirid de noapte o textură mai grasă și conțin o concentrație mai mare de substanțe active ce pot fi absorbite lent și în profunzime în timpul somnului. 

De asemenea, acestea încurajează producția de colagen, lucru care te va ajuta ca, dimineața, să te bucuri de un ten mai ferm și mai luminos. Crema antirid de noapte trebuie să aibă în componență și ingrediente intens hidratante care să suplinească faptul că, în timpul somului, corpul nu mai produce atât de multe secreții. 

Care este vârsta recomandată pentru folosirea cremelor antirid?

În funcție de vârsta pe care o ai, va trebui să alegi creme antirid adaptate nevoilor tenului. În principiu, este recomandat să folosești astfel de produse încă de la vârsta de 25 de ani, însă ele sunt cu atât mai necesare după pragul de 40 de ani. 

Ca regulă generală, pentru persoanele aflate în jurul vârstei de 25 de ani este suficientă folosirea unei creme hidratante cu SPF și cu ingrediente antioxidante. După vârsta de 30 de ani, asigură-te că produsele antirid pe care le utilizezi conțin acizi Beta și Afla sau alte substanțe care redau luminozitatea pielii. Coenzima Q10, retinolul, acidul hialuronic sunt ingrediente pe care le conțin, de obicei, cremele antirid destinate celor de peste 35-40 de ani. 

Păstrează-ți frumusețea și sănătatea chipului cu ajutorul produselor naturale adaptate tipului tău de ten și problemelor cu care se confruntă. Descoperă sfaturile noastre, urmărind în continuare blogul site-ului!

All comments

Leave a Reply