Pachetul INGRIJIRE ZILNICA contine:

1.Crema cu jojoba, 30 g, Artissana

Crema de față - Jojoba și flori de portocal este o cremă de zi extrem de fină și emolientă, fiind potrivită pentru orice tip de ten, inclusiv pentru ten ușor gras, datorită compoziției speciale a uleiului de jojoba foarte asemănătoare cu a sebumului uman. Acesta pătrunde foarte ușor în piele și nu lasă peliculă grasă.

Gelul de aloe vera îmbunătățește microcirculația, este reparator și cu un efect remarcabil hidratant. Apa nobilă de neroli (flori de portocal) redă strălucirea naturală și frumusețea tenului. Este apreciată și pentru efectul liniștitor și calmant.

Are efect regenerator, stimulează creșterea noilor celule. Alături de acestea am adăugat vitamina E, o vitamina esențială pentru sănătatea pielii. Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerator. Nu incarcă pielea, se absoarbe ușor, lăsând o peliculă fină, invizibilă dar protectoare.

Ingrediente: apăapă florală de flori de portocalulei de jojobagel de aloe veraemulsifiant obținut din ulei de măsline, conservant aprobat și certificat pentru cosmeticele bio/organice, vitamina E.

2. Apa micelara cu jojoba si flori de portocal, 100 ml, Artissana

Curăță tenul blând și eficient Apa nobilă de neroli (flori de portocal) redă strălucirea naturală si frumusețea tenului. Este apreciată și pentru efectul liniștitor și calmant. Are efect regenerator, stimulează creșterea noilor celule. Uleiul de jojoba are o compoziție foarte asemănătoare cu a sebumului uman.

Acesta pătrunde foarte ușor în piele și nu lasă peliculă grasă. Se aplică pe un disc demachiant și se curăță fața cu mișcări circulare. Se repeta pana cand discul ramane curat. Fără parfum artificial.

Fără coloranți artificiali Produs notificat U.E. 100 ml Ingrediente: apă plată, apa florală din flori de portocal, emulsifiant natural alfa, ulei jojoba, bază lavantă blândă, conservant cosgard (aprobat pentru cosmetice bio)

Artissana

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)