• -5%

Pachetul IMUNITATE contine:

1. Ceai Bio Imuno-Complex, 75 g, Manastirea Nera

Cum acţionează? Vitalizează şi remineralizează. Ajută la menţinerea capacităţii de autoapărare a organismului, întârziind procesele degenerative la nivel celular și îmbătrânirea prematură a țesuturilor.

Pentru ce se recomandă? Astenie, sindrom de oboseală cronică Convalescență Anemie Profilaxia infecţiilor virale Creşterea rezistenţei la efort fizic şi psihic

Cum se utilizează produsul? Intern: infuzie - 1 lingură la 250 ml apă clocotită; se infuzează 7 minute; Adulți: 3 căni pe zi, în cure de 6 săptămâni. Copii: 1/2 de cană, de 2 ori pe zi. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Mod de prezentare: cutie de carton, a 125 g

Ce ingrediente conține? Fructe de Cătină (Hippophaë rhamnoides), frunze și fructe de Coacăz negru (Ribes nigrum), părți aeriene de Crețușcă (Filipendula ulmaria), Echinacea (Echinacea purpurea), Măceșe (Rosa canina), Porumbe (Prunus spinosa), Urzică (Urtica dioica).

2. Capsule Bio Imuno-Complex, 90 buc, Manastirea Nera

Cum acţionează? Vitalizează şi remineralizează. Ajută la menţinerea capacităţii de autoapărare a organismului, întârziind procesele degenerative la nivel celular și îmbătrânirea prematură a țesuturilor. Pentru ce se recomandă?

Astenie, sindrom de oboseală cronică Convalescență Anemie Profilaxia infecţiilor virale Creşterea rezistenţei la efort fizic şi psihic

Ce ingrediente conține? pulbere din 7 plante: fructe de Cătină (Hippophaë rhamnoides) - 48 mg; frunze și fructe de Coacăz-negru (Ribes nigrum), părți aeriene de Crețușcă (Filipendula ulmaria), părți aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea), fructe de Măceș (Rosa canina), fructe de Porumbar (Prunus spinosa), părți aeriene de Urzică (Urtica dioica) - în proporții egale (câte 47 mg/plantă); capsulă din gelatină - 100 mg.

8 alte produse cumpărate frecvent:

chat Comentarii (0)